Welkom en gefeliciteerd met uw voornemen om uw huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Nunspeet te laten voltrekken.

Wij wensen u veel succes & plezier met het invullen van de digitale melding.

Denkt u eraan dat de kopieën van de legitimatiebewijzen van het bruidspaar/partners en de getuigen als deze niet geüpload zijn in de digitale aangifte, z.s.m. mailen naar het e-mailadres in bevestigingsbrief of inleveren op het gemeentehuis.

Om uw digitale melding voorgenomen huwelijk of partnerschap te kunnen vastleggen heeft u de volgende zaken nodig:

- uw DigiD code met SMS-controle

- een scan van uw legitimatiebewijzen en van uw getuigen (indien deze al bekend zijn), zodat u de legitimatiebewijzen tijdens de digitale aangifte kunt uploaden.

- wilt u gebruik maken van getuigen van de gemeente, neemt u dan contact op met een medewerker van Team Publiek.

Houdt u er rekening mee dat aan het eind van de aangifte gevraagd wordt om via iDEAL de kosten te voldoen.

Voordat u de digitale aangifte start, kunt u een impressie krijgen van onze locaties en trouwambtenaren. U kunt doorklikken naar een foto of een filmopname. Tijdens de digitale aangifte kunt u de een voorkeurstrouwambtenaar kiezen.

Een reservering voor een externe locatie is verplicht. U moet hierover eerst contact opnemen met de beheerder van de externe locatie, voordat wij de door u gewenste datum kunnen garanderen.

U kunt ook besluiten om uw huwelijk/geregistreerd partnerschap kosteloos te laten voltrekken, dan moet een van u beide ingeschreven zijn in de gemeente Nunspeet. U betaalt dan alleen de kosten van het (trouw)boekje en de kosten van de getuigen, indien u die niet zelf meeneemt.

Dit kan alleen op maandagochtend in het gemeentehuis om 9:00 uur en 9.15 uur. Deze ceremonie duurt vijf minuten en is zonder toespraak en sober van karakter. Hier mogen acht gasten bij aanwezig zijn, dit is inclusief het bruidspaar/de partners.

 

 

 

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten